![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 2 Answers
2 Reply
درود وب سايت كلينيك ايرانيان يا بونژور سانته را چك كنيد براي اولين وقت، اما براي كم كردن استرس قبل از قرص يا همراه دارو بهتر از از روشهاي مديريت استرس، ارام كردن ذهن، مراقبه و ريلكسيشن استفاده كنيد. يعني كم كردن استرس در حقيقت نياز روزمره ماست. اگر به صورت اظطراب در حد بيماري در امده كه البته بايد مداوا بشود اما در كنار ان روشهاي مكمل كمك مي كند كه مجبور به استفاده از دارو در طولاني مدت نباشيد.
2021-10-04 12:50:00
بسیار سپاسگزارم
2021-10-04 19:17:00
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#راهنمایی بفرمایید
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
من می خوام دستگاه اکسیژن خون بخرم شابرز گرونتره از بقیه مثل والمارت وامازون هستش ایا بهتر ودقیق ترهم هست؟میشه راهنمایی بفرمایید چه برندی خوبه از کجا بخرم؟
2021-09-02 00:08:00 #Canada [راهنمایی بفرمایید] پزشکی
با کسی که کرنا گرفته و دوز اول را زده و وقتی برای دوز دوم مراجعه کرده گفتند نیازی نداری.حالا برای گرفتن پاسپورت کوید سیستم اجاز ه ثبت نمیده.چه باید کرد؟؟ لطفا راهنمایی بفرمایید
2021-09-03 16:47:00 #Montreal [راهنمایی بفرمایید] پزشکی
با کسی که کرنا گرفته و دوز اول را زده و وقتی برای دوز دوم مراجعه کرده گفتند نیازی نداری.حالا برای گرفتن پاسپورت کوید سیستم اجاز ه ثبت نمیده.چه باید کرد؟؟ لطفا راهنمایی بفرمایید
2021-09-05 15:53:00 #Montreal [راهنمایی بفرمایید] پزشکی
Miss T-Gohar salam You didn’t answer my question yet? با کسی که کرنا گرفته و دوز اول را زده و وقتی برای دوز دوم مراجعه کرده گفتند نیازی نداری.حالا برای گرفتن پاسپورت کوید سیستم اجاز ه ثبت نمیده.چه باید کرد؟؟ لطفا راهنمایی بفرمایید
2021-09-07 00:35:00 #Montreal [راهنمایی بفرمایید] پزشکی
وقتتون به خیر پسر من حدود هشت سالشه و دو تا دندان شیری جلوییش تقریبا سه ماه هست که افتاده ولی هنوز دندان اصلیش در نیومده کم کم داریم نگران میشیم ممکن هست راهنمایی بفرمایید که چکار باید بکنیم؟
2021-09-15 10:10:00 #Montreal [راهنمایی بفرمایید] پزشکی
پسر من ۸ سالشه و از ۴ روز پیش یک سری علائم مثل گرفتگی بینی و آبریزش و سرفه داره تب و بدن درد اصلا نداره دو روز پیش تست کرونا هم داد که منفی بود ظاهرا یک سرماخوردگی معمولی هست اما پسر من یه حالت آلرژی به خود سرماخوردگی داره که وقتی این اتفاق می افته تا یکی دو ماه سرفه میزنه و معمولا گلوش چرک میکنه توی ایران معمولا درمانش قرص زادیتن برای سرفه و آنتی بیوتیک بود اما توی کانادا فکر میکنم به این راحتی آنتی بیوتیک تجویزنمیکنن میشه راهنمایی بفرمایید چکار میشه کرد یا چه دارویی مصرف کنه تا زودتر بهبودی ح
2021-10-11 12:51:00 #Canada [راهنمایی بفرمایید] پزشکی
ممنون بابت وقتی که اختصاص به راهنمایی در گروه دادین برای اختلاف طول پا لطفا راهنمایی بفرمایید که به چه تخصصی باید مراجعه کرد؟ آیا پزشک خانواده و ارجاع از طرف ایشون امکانپذیره؟
2021-10-17 01:42:00 #Canada [پزشک خانواده] پزشکی
به دکترهای گروه و همگی اعضا من در مورد ماینوکسیدین آیا ۵٪ که در کانادا برای خانمها هست و من از کاستکو خریدم برای رویش مجدد موها و پرشدنشون نتیجه داره؟ راستش من تهیه کردم و میترسم شروع کنم موهام خیلی وقته که ریزش دارند و در واقع کم پشت و نازک و دمج شدند و این موضوع خیلی ناراحتم میکنند البته در جریان هستم که از زمان شروع باید برای همیشه استفاده کنم ولی نمیدونم نتیجه اش طوری هست که آدم ترغیب به ادامه راه داشته باشه.! آیا کسی از شما اطلاعی و یا تجربه ای دارید؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید??
2021-11-23 18:47:00 #Canada [راهنمایی بفرمایید] پزشکی
و و لطفا راهنمایی بفرمایید پسر خواهرم برای کاشت مو می خواد بیاد ایران واز کلنیک ایران نوین در سعادت اباد و نیلفروشزاده وقت گر فتیم با این تفاوت که ایران نوین در یکروز بی حسی میده وکاشت انجام میشه ولی نیلفروشزاده در دو روز وبعداز یکسال پشت سر وهزینه اش هم حدود سه برابر ایران نوین ایا می دونین کدام بهتره ممنوننننننن
2021-12-02 15:00:00 #Canada [راهنمایی بفرمایید] پزشکی
، امیدوارم که خوب باشید من یک پسر ۶ ساله دارم جدیدا روی بینی پسرم داره جوش های سر سیاه ایجاد میشه این امر برای یک کودک در این سن طبیعی است یا باید از طریق پزشک اقدامات لازم را انجام دهم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید با سپاس فراوان?
2021-12-07 16:46:00 #Canada [راهنمایی بفرمایید] پزشکی
سلام به همگی من دارم اقدام میکنم برای ورود دادن همسرم به کانادا من و دخترم دو ماهه که اینجا هستیم و دخترم خیلی بی تابی پدرش رو میکنه وکیلم بهم گفته برای اینکه زودتر همسرت رو ورود بدیم یه روانشناس باید تایید کنه که بچه از نظر روحی تحت فشاره بخاطر نبود پدرش میخواستم بدونم شما پزشکی میشناسین که در این زمینه کمکم کنه
2024-01-15 00:00:00 #Montreal
من چندین ساله که دیابت دارم و هفته پیش دکتر متخصص Endocrinologist من را به دکتر Ophthalmologist مشخصی در مونترال ریفر داد تا وضعیت چشم بررسی شود، قبل از معاینه منشی چشم پزشک صراحتا بیان کرد در بیمارهای دیابتی با وجود کارت ملدی هزینه ویزیت گرفته نمی شود ومن با شرط پوشش توسط کارت از دکتر وقت گرفتم ولی پس از پایان معاینه تقاضای 150 دلار جهت معاینه ،ان هم فقط بصورت نقد کرد و بیان کرد در صورتیکه دیابت به چشم صدمه زده باشد این ویزیت مجانی است، سوال من این هست که ایا این روش پذیرش بیمار و موکول کردن پ
2018-10-28 00:01:00 #Montreal
سلام به همگی من دارم اقدام میکنم برای ورود دادن همسرم به کانادا من و دخترم دو ماهه که اینجا هستیم و دخترم خیلی بی تابی پدرش رو میکنه وکیلم بهم گفته برای اینکه زودتر همسرت رو ورود بدیم یه روانشناس باید تایید کنه که بچه از نظر روحی تحت فشاره بخاطر نبود پدرش میخواستم بدونم شما پزشکی میشناسین که در این زمینه کمکم کنه
سوال چشم پزشکی ، سوالی در مورد تشخیص احتمالی مشکل چشمم دارم که پزشکان مختلف تشخیص متفاوت داشتهاند - در طول مدت کوتاهی، چند هفته، بینایی چشم راستم افت شدید پیدا کرد - الان نمره چشمم ۲.۷۵ نزدیکبین و ۰.۷۵ استیگمات است عینک دیدم را بهتر میکند ولی کامل نمیکند - یا چشم راست به تنهایی، نور متمرکز مثل چراغ راهنمایی را ۳ تا میبینم و عینک تفاوتی ایجاد نمیکند به چشمپزشک مراجعه کردم ولی تشخیصها متفاوت بود: - آبمروارید است و نیاز به عمل دارد -آبمروارید دارد ولی بهتر است فعلا عمل نکنم چون شدید (رسید
2018-12-19 12:39:00 #Montreal
و دوشنبه ی گذشته روی لبه ی پلک بالایی چشم چپ من یه جوش زد که اولش سر سفید رنگی داشت و توی چند روز بعد کی کوچکتر و قرمز رنگ شد ولی یه برجستگی زیر پلکم بوجود اومد که مشخصه زیرش یه چیز گرد و متورم هست امروز عصر روی پلک در همون نقطه کنی تیره شده، شاید خونریزی شده باشه کمی هم پلک و گونه م مور مور می کنه و حالت بی حسی یا تورم داره در چند روز گذشته فقط قطره ی اشک کقنوعی استفاده کردم چون خیلی چشمم خسته می شد کسی از توصیه ای داره؟ آیا نیاز به دیدن پزشک یا چشم پزشک هست یا باید زمان بدم بهش که تورمش از بی
2021-05-29 19:47:00 #Montreal